Kippensoep Romige Spaghetti met shoarma en broccoli.

125 gr lamsshoarmavlees
100gr spaghetti
1 struikje broccoli
1 kleine prei
1dl slagroom
1 theelepel italiaanse kruiden
olie

Bereiding (ong. 20 min).

Kook de spaghetti in ruim kokend water met een scheutje olie erin gaar
Dat zal bij de meeste spaghetti ca. 10 min. zijn
Snijdt ondertussen de broccoli in roosjes en de prei in smalle ringen.
Kook deze de laatste 5 min. met de spaghetti mee.
Roerbak de reepjes Shoarmavlee in 1 eetlepel olie in ca. 5 min op hoog vuur.
Giet de spaghetti en de groeten in een vergiet, laat het even uitlekken en doe alles terug in de pan.
Doe het vlees, de room en de italiaanse kruiden erbij.
Roer alles door elkaar en warm het gerecht nog even door.
Eet smakelijk,




terug naar de vorige pagina